Οι 10 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες για το 2016

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ιστοσελίδα AirlineRatings.com, με έδρα την Αυστραλία, ανέδειξε τις δέκα καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2016 στην εκδήλωση Airline Excellence Awards που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Οι παρακάτω αεροπορικές εταιρείες διακρίθηκαν για την άνεση, την καινοτομία και την ασφάλεια που προσφέρουν. Όλα τα βραβεία απονέμονται με βάση αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης, όπως αναφέρει ο οργανισμός.

Δείτε ποιες αεροπορικές εταιρείες βρίσκονται στην κορυφή και τους λόγους για τους οποίους διακρίθηκαν.


10. LUFTHANSA
Η γερμανική Lufthansa βρίσκεται στη δέκατη θέση της λίστας με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης που διανύει μεγάλες αποστάσεις (Long Haul Europe).


9. ALL NIPPON AIRWAYS
H ιαπωνική All Nippon Airways είναι η ένατη καλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου για το 2016, βραβευμένη για τα πρώτης ποιότητας προϊόντα που παρέχει στους πελάτες της, καθώς και την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού της.


8. VIRGIN ATLANTIC/VIRGIN AUSTRALIA
Οι Virgin Atlantic και η Virgin Australia αναδείχθηκαν για το 2016 ως οι καλύτερες εταιρείες χαμηλού κόστους, ενώ βραβεύθηκαν για το καλύτερο πλήρωμα αεροσκαφών που διαθέτουν.  


7. EVA AIR
Η Ταϊβανέζικη Eva Air βρίσκεται στην έβδομη θέση της λίστας με τις καλύτερες αεροπορικές του κόσμου για το 2016, ενώ διακρίθηκε για την ασφάλεια και την άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει στους επιβάτες της.


6. EMIRATES
H Εmirates, με έδρα το Ντουμπάι, είναι η έκτη κορυφαία αεροπορική εταιρεία στον κόσμο και βραβεύτηκε για τα πρώτης κατηγορίας προϊόντα της που παρέχει στους επιβάτες, καθώς και για την άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού.


5. SINGAPORE AIRLINES
H Singapore Airlines είναι η πέμπτη κορυφαία αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως και διαθέτει την καλύτερη Business Class, ενώ έλαβε το βραβείο διασκέδασης που παρέχει στους επιβάτες της κατά τη διάρκεια των πτήσεων.


4. CATHAY PACIFIC
H Cathay Pacific, με έδρα το Χονγκ Κονγκ, βραβεύτηκε από την ΑirlineRatings ως η καλύτερη αεροπορική της Ασίας που διανύει μεγάλες αποστάσεις και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της λίστας με τις καλύτερες αεροπορικές του κόσμου.


3. ETIHAD AIRWAYS
Η Etihad Airways, με έδρα το Ντουμπάι, βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου και διακρίθηκε για τις πολυτελείς ανέσεις που προσφέρει στους επιβάτες της, διαθέτοντας την καλύτερη πρώτη θέση παγκοσμίως, ενώ έλαβε το βραβείο της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Μέσης Ανατολής που διανύει μεγάλες αποστάσεις.


2. QANTAS
H Qantas, με έδρα την Αυστραλία, είναι η δεύτερη καλύτερη αεροπορική στον κόσμο, ενώ έλαβε τρία βραβεία: για τα άριστα προϊόντα, το καλύτερο lounge (σαλόνι), καθώς και το καλύτερο catering που παρέχει στους επιβάτες της. 


1. AIR NEW ZEALAND
Η Air New Zealand είναι η καλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου για το 2016, λαμβάνοντας από την AirlineRatings το βραβείο της καλύτερης οικονομικής θέσης.


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις